person

OMLADZUJÚCI PEELING

Kyselina Glycolová je jedna z ovocných kyselín, ktorá sa získava z cukrovej trstiny, ktorá pomáha odstraňovať vrstvu odumretých kožných buniek a optimalizuje bunkovú obnovu pokožky. Pôsobením tejto ovocnej kyseliny dochádza k prejasneniu pleti, zmenšeniu pórov, zvýšeniu hydratácie a pružnosti. Ak sa dodrží interval ošetrení, dochádza k vyhladeniu vrások, jazvičiek po akné, odstráneniu hyperpigmentácie.

Priebeh ošetrenia: Analýza pokožky a určenie intenzity samotného chemického peelingu. Následne sa pleť dôkladne vyčistí a nanesie sa na pár minút špeciálny predpeelingový čistič, ktorý pleť pripraví na použitie samotného chemického peeling a umožní aktívnym látkam preniknúť do najhlbších vrstiev pokožky. Následne sa aplikuje samotný peeling, ktorá sa po 4 až 6 minútach neutralizuje. Nakoniec sa aplikuje hydratačný krém.

Efekt zákroku: omladenie pokožky-vyhladia sa jemné linky a vrásky, odstránenie rozšírených pórov a jazvičiek, zjednotenie celkového odtieňu pleti, spevnenie a zvýšenie elasticity pleti, naštartovanie a podpora tvorby kolagénu.

Komu je zákrok určený: vrásky a prejavy starnutia kože, strata pružnosti, jasu, rozšírené póry, drsný povrch, slnečné poškodenie kože.

Kontraindikácie: tehotenstvo a dojčenie, infekčné ochorenie kože na tvári, herpes, ekzém, otvorené rany

Nežiadúce účinky: zvýšená citlivosť kože, svrbenie, začervenanie, ošupovanie kože

Využitie: zimné obdobie (október-máj)

Opakovanie: minimálne 6 x v intervale 7-10 dní, následne podľa potreby len na udržanie stavu pokožky

Rekonvalenscencia: po zákroku môže pretrvávať začervenanie citlivosť kože, je nutné nevystavovať sa slnečnému žiareniu a soláriu, neabsolvovať pobyt v saune, používať krémy s maximálnym ochranným faktorom SPF 50+, nešúpať a neškriabať si ošetrenú pokožku.

Kontaktujte nás

Inštitút estetickej medicíny
Hollého ulica č. 4
902 01 Pezinok

Bezplatná linka: 0800 500 511

Info o zákrokoch: 0907 811 778

Objednanie na zákroky: 0910 111 669

Mail objednávky: iem@iem.sk

Mail – zákroky: recepcia@iem.sk

Newsletter